Peppermint

Peppermint, Essential Oil (15ml)

Ajouter au panier
  • Description
  • Spécifications

Pepermunt etherische olie, Pepermuntolie is een kruidenmiddel. Het wordt bereid uit de bladeren van de pepermuntplant (mint)

Cosmetic Formulations
pepermunt heeft een verfrissende werking. Het zuivert lichaam en geest van onrust en zenuwen en heeft een rustgevende werking. Bovendien houdt de olie houdt je gefocust en zorgt dat je productiever bent.

Pepermunt wordt van oudsher gebruikt voor zijn pijnstillende eigenschappen en staat bekend als heilzaam bij het verlichten van spierpijn en pijnen. Pepermunt kan tevens voordelen hebben tegen hoofdpijn.
Pepermunt:
doodt ziektekiemen.
stopt jeuk.
verlicht pijn.
verminderen spierspasmen.
verlicht misselijkheid
Aromatische geur: Sterk, fris grasachtig-mintachtig aroma.

Name: Peppermint, Essential Oil
Inci: Mentha Arvensis
Color:

Colourless – Pale yellowisch

Function: Menthol is an organic compound that produces a cooling sensation when applied to the skin.
Storage: Store in cool dry place away from heat and sunlight
Information: • Not edible
• Always test a small piece of skin and wait at least 24 hours
• Mix with cream, oil.
• We do not advise using lavender oil directly onto the skin,
  without consulting a qualified aromatherapist.