21894990_m_

Uniek concept voor Salons

Voor de Spa & Wellness leveren wij de ruwe grondstoffen. Uw eigen concept met Volcanic-Earth™ authentieke ingrediënten, vraag naar de mogelijkheden.

√   100% pure Tamanu Olie™
√   100% pure Kokos Olie
√   100% Volcanic Ash (Vulkanische As)

Helemaal tot uzelf met een energieke full body Exfoliant en full body massage.

Een van de authentieke ingrediënten is de bijzondere Vulkanische As. Vulkanische as is een natuurlijk genezer van de natuur voor de droge en beschadigde huid. En uniek voor kuuroord.
Deze zeer populaire behandeling viert de vele voordelen van de rijke gehalte aan mineralen van natuurlijke vulkanische as en kleien.
Vanwege deze voordelen zijn vulkanische therapieën lange tijd gebruikt bij huidaandoeningen zoals acné en psoriasis. Voedend en genezend. 
Deze behandeling is een antioxidant infusie wanneer u een egale huid wilt bereiken.
Vulkanische as ondersteunt bij het herstellen van de huid met een gezonde glos (anti-aging).

Voor uw Spa & Wellness bieden wij de unieke ingrediënten voor een full body deep massage met therapeutische voordelen als vulkanische as.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in uw Spa & Wellness.

1. Volcanic Ash - Therapie


Vulkanische as heeft een bijzondere werking. Niet alleen het gezicht (eczeem, psoriasis, acne)  maar ook het hele lichaam heeft voordelen van vulkanische as. Vulkanische as wordt vooral gebruikt ten behoeve van het algemene gezondheids- dan wel schoonheidseffect. Men kan dan denken aan genezende werking bij huidproblemen, reuma, spierpijn en artrose. Vanwege de warmte is deze ook ontspannend, stressverminderend, gunstig voor bloedcirculatie. Door de zweetreactie zullen afvalstoffen via de huid afgevoerd worden.

2. Body Wraps & Body Scrubs

• Volcanic Ash Clay Body Mask scented (Lavender/ Rose Geranium) – (wraps)
• Body Mud Wrap (no ash) scented with Coconut/ Lime Vanilla – (wraps)


3. Massage butter

• Eruptable (sandalwood base) – Massage butter
• Body Gloss (Coconut, Lime and Vanilla Massage Butter) – Massage butter
• Unpredictable (Massage Butter)  - Massage butter
• Tamanu Butter 80ml – Massage butter

4. Kokos Olie Body behandeling

Net zoals kokosolie je haar kan voeden, zo voedt het ook de huid.

Sommige mensen gebruiken kokosolie om acne tegen te gaan. Olie gebruiken bij acne lijkt misschien niet zo verstandig. Over het algemeen verstoppen producten met olie namelijk je poriën. Maar kokosolie heeft twee grote voordelen die het een goed middel voor de huid maakt. Kokosolie werkt antibacterieel. Het bevat namelijk kokosolie laurine- en caprinezuur. Zodra de kokosolie in contact komt met de huid veranderen deze stoffen in monocaprine and monolaurin. Deze stoffen hersteld de beschermende laag van onze huid in plaats van hem te verwijderen of beschadigen. Optimale bescherming voor de huid.
Kokosolie is extreem effectief bij massages. Wij bieden tevens pure Kokos Olie met 3 heerlijke essentiële oliën:
Frangipani, Lavendel, Sandalwood

5. Frangipani hand/lichaam therapie

Een oppepper voor vermoeide handen, droge handen. Frangipani olie is een zeer krachtige  en rustgevende olie. Organische Frangipani in een goed bestudeerd massage mix om overgevoelige huid te behandelen, regenereert rust en evenwicht, ondersteund bij vernieuwen van huidcellen, depressie, vermoeidheid, spierpijn, stress, slapeloosheid. Therapeuticsche eigenschappen beschreven in de aromatherapie Literatuur

6. Pepermunt voet/lichaam therapie

Een heerlijk ontspannende behandeling voor de voeten, benen en lichaam. Pepermuntolie is een zeer nuttig essentiële olie met antimicrobiële eigenschappen.
Pepermuntolie houdt het hormoon dat verantwoordelijk is voor de talgproductie onder controle, en waarschijnlijk draagt dat meer bij aan de bestrijding van acne.


7. Tamanu Olie™ gezichtsbehandeling/lichaamsbehandeling

Als finishing touch Tamanu Olie™ puur op de huid aanbrengen of gebruik de Facial Skin Care producten.
De zeer actieve werkstoffen als essentiële vitaminen, anti-oxidanten, dient als een beschermingsfactor en zorgt voor een gladde, stralende huid.
De rug niet vergeten, het is zeer effectief bij huidproblemen op de rug. Maar ook bij het verminderen van littekens.

Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en getest door middel van GCMS en voorzien van een COA.

Frangipani Hand Scrub - 1 Liter

Frangipani Hand Crème - 1 Liter

Pepermunt Voet Scrub - 1 Liter

Pepermunt Voet Crème - 1 Liter

Facial Cleanser - 1 Liter

Facial Toner - 1 Liter

Facial Moisturiser - 1 Liter

Bulk%

Tamanu Olie - 5 Liter

Bulk%

Kokos Olie - 5 Liter

Spa-Wellness

Spa-Wellness

Huidverzorging

Facial Skin Care