handmade-soap

Hand-Made Soap

Pure handgemaakte zeep
Coconut Zeep en kokosolie exfoliërende Body Scrubs zijn allemaal gemaakt met behulp van onze mooie pure kokosolie en echte vulkanische as.

De meesten van ons beseffen niet dat bad en body kokosolie zepen vaak zijn gemaakt van copra olie en niet van pure Coconut Oil. Dit geld ook voor de massa productie van zeep waarin copra olie wordt verwerkt. Copra olie heeft weinig of geen echte huidverzorging, hetzelfde geldt voor massa geproduceerde zeep.

Volcanic Earth maakt enkel en alleen gebruik van het DME-methode tijdens de productie van pure kokosolie.
We zullen de term DME uitleggen; Dit is een vorm van "nat malen" waarbij de kokosolie koud geperst wordt uit het vlees van de kokosnoot en dat binnen 1-3 uur na het openen van de noot. De kokosnoten zijn biologische geteeld op de vruchtbare grond en bloeien in de rijke vulkanische bodem zonder gebruik van chemicaliën. Tijdens het proces worden er op geen enkel wijze kunstmatige chemicaliën, additieven, of conserveringsmiddelen toegepast. DME-methode wordt door velen beschouwd als het hoogste level om pure effectieve kokosolie te produceren. DME-methode levert een zuivere, natuurlijke en volledig ongeraffineerde kokosolie. Dit betekent dat het vrij is van onzuiverheden en behoudt tevens alle natuurlijke antioxidanten (deze stof is oa belangrijk voor het vertragen van het verouderingsproces).
• Schil en Schelp worden gebruikt voor brandstof

Door het DME toe te passen ondersteunen wij bij het inkomen en de levensstandaard van kwetsbare bevolkingsgroepen in tropische gebieden te verbeteren door lokale vruchten ter plekke om te zetten in hoogwaardig producten waar wereldwijd steeds meer vraag naar is.
Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en getest door middel van GCMS en voorzien van een COA.

 
+1 Gratis

Handgemaakte Zeep met Tamanu Olie

 
+1 Gratis

Handgemaakte Zeep met Kokos Olie

 

Handgemaakte Zeep met Tamanu, Volcanic Ash

 
+1 Gratis

Handgemaakte Zeep Vulkanische As

 

Handgemaakte Voet Scrub met Vulkanische As

 
+1 Gratis

Handgemaakte Zeep met Frangipani