tamanutrees__

Voordelen van Tamanu Olie

De voordelen van authentieke Tamanu Olie van Volcanic-Earth™

Tamanu Olie - Huid en Haar - Mens en Dier.
De voordelen van Tamanu Olie voor de huid zijn breed. Van oudsher wordt de olie toegepast bij huiduitslag, het verminderen of verwijderen van striae, ouderdomsvlekken, wratten (inclusief water wratten), acne, littekens, luieruitslag, eczeem, psoriasis, dermatitis, teennagel schimmel , en als haar behandeling. Tamanu Olie kan worden aangebracht op het oppervlak van de huid om een gezonde, vlekvrij huid te bevorderen. Het kan worden toegepast op een verscheidenheid van huidirritaties, waaronder een allergie of huidzweren.

De natuurlijke ontstekingsremmende eigenschappen van Volcanic-Earth™ Tamanu olie produceert tevens pijnstillende eigenschappen
(mede dankzij de aanwezigheid van fenyl Cumarine Calophyllolide en verschillende xanthonen in de olie).
Hierdoor primair verantwoordelijk voor de vermindering van zwellingen, huiduitslag, zweren en schaafwonden.

De pijnstillende eigenschappen van Tamanu Olie die het lichaam ondersteunen bij het verlichting van de pijn - dit is vooral het geval als het gaat om aandoeningen zoals neuralgie, ischias, gordelroos en reuma. De combinatie van de olie en haar bijzondere werkende eigenschappen werken tevens bij spierpijn, blauwe plekken, verstuikingen.

Enkele van de andere huidverzorging voordelen van Tamanu Olie bij de behandeling van dermatitis, brandwonden, huidtransplantaties, postoperatieve wonden,
vaginitis (Vaginitis is een ontsteking van de binnenste wanden van de vagina, de schaamlippen en het weefsel rond de vagina.
Het is geen ziekte op zich, maar een verzamelnaam voor vaginale infecties)
, winterhanden - om er maar een paar te noemen. 

Niet verrassend, deze prachtige olie kan zelfs worden gebruikt om huidirritaties van dieren zoals honden, katten en paarden te behandelen.
Let wel op dat honden/katten de neiging hebben om de behandelde wond te likken, Tamanu Olie is niet eetbaar.


TAMANU OLIE IS BIO-FRIENDLY

Tamanu Olie is gemaakt van de noot van de Tamanu Boom en wordt door velen beschouwd als de beste in de wereld. Afgezien van de voordelen voor de huid, haar en zelfs onze dieren, is deze buitengewone olie op geen enkele wijze schadelijk voor het milieu. De vrucht valt op natuurlijke wijze op de grond, mocht u deze gaan plukken zal deze olie niet de eigenschappen bezitten als wanneer deze op natuurlijke wijze vrij komt van de boom. De vruchten worden nog met de hand verzameld.
De noten worden een aantal weken geplaatst op rekken in een speciale climateroom. Het proces is vrij lang en complex.
Dan gebeurt er iets bijzonders, de noten veranderen in kleur en een kleverige olie (Tamanu Olie) begint te sijpelen uit de pitten van noten.
Op dat moment gaan ze de pers in en vervolgens wordt de olie gefilterd.
Op geen enkel moment wordt er iets aan de olie toegevoegd noch is er enige chemische proces bij betrokken - het resultaat 100% pure, biologische Tamanu Olie.

Tamanu bomen groeien in 1 bepaald gebied in Oceanië. Lage bevolkingsdichtheid, unieke regenwoud, extreem lage kooldioxide-uitstoot en een rijk gebied aan vulkanische as zijn belangrijke factoren. Na onderzoek blijkt dat deze bomen de eigenschappen bezit. De Locals geloven dat de wortels van de Tamanu Boom zich voeden met koraal aangezien ze juist het beste groeien aan de kust dichtbij het zoute water. Vele landen proberen dezelfde olie te produceren, echter blijven de verschillen zichtbaar. In ons lab zijn alle soorten Tamanu Olie onderzocht, wereldwijd. De verschillen zijn soms schrikbarend. Echter weten degene die voor het eerst in contact komen met Tamanu Olie niet wat de originele Tamanu Olie is en kan net als met kokosolie de olie in een verkeerd daglicht zetten waardoor enkel nog maar naar prijs gekeken wordt. De originele Tamanu Bomen groeien in een bijzonder gebied.
 
Het land bevat unieke ingrediënten welke door locale bevolking nog altijd met de hand wordt verzameld.
Dit geeft de locale bevolking een bron van inkomsten die een ieder ondersteunt bij aankoop van een Volcanic Earth™ product.
De locale bevolking wordt hierdoor gesteund in hun levensonderhoud, dit geeft ons meer dan voldoening.

Hetgeen deze eilanden uniek maken is in geen woorden uit te drukken.
Geld en materieel zijn betrekkelijk onbelangrijk. Er is geen gelukkiger volk te vinden wereldwijd.
Dit geeft ons meer dan voldoening, temeer omdat de basisingrediënten effectief bewezen zijn bij veel voorkomende huidaandoeningen.

Volcanic Earth™ Geschikt voor alle huidtypes: de normale huid, droge huid, vette huid, gemengde huid.
De eigenschappen van de Tamanu Olie zijn bijzonder.

Sample offer

Tamanu Olie 15ml

Special %

Tamanu Olie 50ml

Special %

Tamanu Olie 100ml

Special %

Tamanu Olie 1000ml