k_volcaniceartgre__20170312150825

SHOP

Terug naar de natuur, Terug naar de basis.
Volcanic Earth - Europe ™ is veelal bekend. Tegenwoordig bestaat onze database uit meer dan 25.000 consumenten en bedrijven. Van 'home shoppers' tot de meest vertrouwde en gerespecteerde bedrijven ter wereld welke werken met onze authentieke ingrediënten.

Terug naar de basis – de natuur - met Volcanic-Earth™ ! De kracht van de natuur wordt vaak onderschat  en dat is nu net de uitdaging waar het bij ons begint. Als het gaat om huid verzorging, ontwikkeld Volcanic-Earth™ alleen de beste natuurlijke huidverzorging & beauty producten, vrij van chemicaliën en kunstmatige conserveringsmiddelen. Deze huidverzorgingsproducten richten zich op huidaandoeningen, huid veroudering gebaseerd op de ongelooflijke hydraterende en de huid herstellende eigenschappen van pure kokos olie en Tamanu Olie ™ . Elk ingrediënt die we onderzochten is uniek vanwege haar oorsprong. Deze ingrediënten zijn authentiek en worden eeuwenlang medicinaal toegepast door de lokale genezers. Een uniek authentieke verhaal om verder te vertellen. Puur, natuurlijke huidverzorging producten welke veel voorkomende huidaandoeningen voorkomt en beschermt. Hetgeen onze producten bijzonder maakt zijn de authentieke ingrediënten als vulkanische as, kokos olie en de enige originele Tamanu Olie.

Probeer onze heerlijk effectieve bad & body producten, gezicht verzorging, hand verzorging, voetverzorging,
onze pure kokos olie en onze sensationele Tamanu Olie ™ huidverzorgingsproducten.
De originele pure Tamanu Olie™   DME proces pure Kokos Olie   Vulkanische As afkomstig van 1 van de meest actieve vulkaan wereldwijd
Onze pure ingrediënten worden geleverd aan de cosmetische industrie, esthetische dermatologische klinieken, Wellness, Salons en meer.
Daarnaast hebben wij een compleet huidverzorging lijn samengesteld op basis van de genoemde basis ingrediënten.

Wij verwerken natuurlijke ingrediënten in onze producten, het kan voorkomen dat de kleur / geur enigszins varieert per batch.
Het proces van de receptuur en werking blijft gehandhaafd. Authenticiteit en zuiverheid blijft gehandhaafd tijdens het gehele proces.
Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en getest door middel van GCMS en voorzien van een COA.

Maak het verschil ! Elke aankoop van een Volcanic Earth product helpt mensen op de eilanden in Oceanië rechtstreeks om de armoede te verlichten.

Sample offer

Tamanu Olie 15ml

Special %

Tamanu Olie 50ml

Special %

Tamanu Olie 100ml

Special %

Tamanu Olie 1000ml

Special %

Pure Kokos Olie

Coconut Oil

Kokosolie - 50ml

coconutoil 200ml

Kokosolie - 200ml

Facial Cleanser met Tamanu

Facial Toner met Tamanu

Facial Moisturiser

Nacht Crème met Tamanu

Gezicht Exfoliant met Tamanu

Gezicht Klei Masker

Hand Scrub Frangipani, Volcanic Ash

Hand Moisturiser Frangipani

Voeten Scrub Pepermunt

Voeten crème met Pepermunt

Anti-rimpel oogcrème

120 Kapsules
Ecomer

Ecomer - Immuunbooster

Hair Tincture

Barbers Hair Tincture

Facial Scrub

Barbers Facial Scrub

Facial Mask

Barbers Facial Mask

Facial Moisturiser

Barbers Facial Moisturiser

Aftershave

Barbers Aftershave Splash

Shampoo met Tamanu Olie

Lavendel

Lavendel, Essential Oil (15ml)

Rosemary

Rosemary, Essential Oil (15ml)

Peppermint

Peppermint, Essential Oil (15ml)

Bamboe

Etherische Olie mix (5ml sample)