proesthetic volcanic earth fr_

ProEsthetic

De natuurlijke verzorgingsproducten van Volcanic-Earth™ worden geformuleerd op basis van authentieke ingrediënten, afkomstig uit een bijzondere streek in de Stille Zuidzee. De planten worden er biologisch geteeld in de zeer vruchtbare vulkanische bodem, vrij van vervuiling, pesticiden, herbiciden, meststoffen of insecticiden.De natuurlijke verzorgingsproducten van Volcanic-Earth™ worden geformuleerd op basis van authentieke ingrediënten, afkomstig uit een bijzondere streek in de Stille Zuidzee. De planten worden er biologisch geteeld in de zeer vruchtbare vulkanische bodem, vrij van vervuiling, pesticiden, herbiciden, meststoffen of insecticiden.

Interview ProEsthetic:
CATHERINE PORTEVIN | ProEsthetic

Tamanu Olie is een van de meest efficiënte zuivere en authentieke ingrediënten. De bestanddelen combineren ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen, wat zijn effect niet mist in gevallen van eczeem, acne (littekens), letsels, luieruitslag en muggenbeten, maar ook om de spieren te verlichten en bescherming te bieden tegen uv-licht. Enkele druppels van deze olie volstaan voor een dagelijkse verzorging.

De scrubs van Volcanic-Earth™ zetten een speciale werkzame stof in: vulkanische as afkomstig uit de krater van de meest actieve vulkaan ter wereld. De as wordt op een bijzondere manier vergaard, want de territoriale rechten van de inheemse bevolking gelden er nog steeds.

Dankzij hun uitzonderlijke samenstelling zijn de producten van Volcanic Earth geschikt voor alle huidtypes. Alle ingrediënten zijn onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole, getest met behulp van CG/MS en ze hebben een certificaat van echtheid.

Wil je graag je eigen exclusieve producten creëren op basis van deze uitzonderlijke ingrediënten?

Volcanic-Earth™ helpt hierin graag!
ProEsthetic