pharmacy

Apotheken

Volcanic Earth is exclusief verkrijgbaar in apotheken. Tamanu-olie, ook wel groen goud, is een eeuwenoud middel dat traditioneel wordt gebruikt om verschillende huidaandoeningen aan te pakken.
Ecomer Natuurlijke Immuunsysteem Booster [120caps]. Alkylglycerol kan als preventief middel ingenomen worden om het afweersysteem van het lichaam te verbeteren en de kans op verkoudheid, griep, chronische infecties en ontstekingen te minimaliseren
Nu ook verkrijgbaar in Apotheken. Mocht u bij de betreffende apotheker ons product nog niet zichtbaar op de website zien staan, vraag naar de beschikbaarheid. Tamanu-Olie zeer gewaardeerd bij acne, wondjes, eczeem, antiaging, haaruitval, huidveroudering, droge huid, vettige huid, zonnebrand. Ecomer: boost het immuun systeem.

 

Volcanic Earth – Europe | Natural Facial Skin Care, Natural Body Skin Care.
Wat onderscheidt Volcanic Earth van anderen? De unieke authentieke ingrediënten die van oudsher bewezen effectief zijn ?
Volcanic Earth Europe producten is meer dan een beauty product.  Volcanic Earth Europe biedt niet alleen natuurlijke producten voor de huidverzorging en lichaamsverzorging,  maar ondersteunen ook klinieken, apotheken, wellnessoorden om ze te voorzien van deze unieke basisingrediënten
zodat zij hun eigen unieke producten kunnen ontwikkelen voor gezichtsbehandelingen, lichaams- en schoonheidsbehandelingen.

Volcanic Earth Europe Shop online.

Het oogsten van de noten en de daaropvolgende koude persing van Tamanu Olie is een duurzame bron van inkomsten
voor de inwoners op de eilanden in  Oceania. Dit inkomen is hard nodig om voor het onderwijs van hun kinderen te zorgen en basisbehoeften zoals rijst en medische zorg. Elke aankoop van een Volcanic Earth product helpt mensen op de eilanden in Oceanië rechtstreeks om de armoede te verlichten.
Volcanic Earth werkt met natuurlijke producten, het kan voorkomen dat de kleur / geur enigszins varieert per batch.
Het proces van de receptuur en werking blijft gehandhaafd. Authenticiteit en zuiverheid blijft gehandhaafd tijdens het gehele proces.
Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en getest door middel van GCMS en voorzien van een COA.
 
Sample offer
 
Special %
 
Special %
 
Special %
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Special %
 
120 Kapsules