Niet alle kokosolie soorten is het zelfde, ze mogen er wit uit zien of denken dat de geur puur natuurlijk is.
Helaas is de werkelijkheid vaak anders.
Kokos Olie, door het DME proces toe te passen blijven de belangrijkste bestanddelen actief en wordt de gehele noot verwerkt.
Alles wordt verwerkt: Schil en schelp worden gebruikt voor brandstof. Zodra Kokos Olie in contact komt met de huid krijgt de huid een beschermende laag waardoor de huid op natuurlijke wijze hersteld. Kokosolie heeft een smeltpunt van rond de 24-26 graden en is daarom in ons klimaat meestal gestold.
Zodra de kokosolie uw huid aanraakt zal het gaan smelten. Kokosolie wordt ‘The Tree of Life’ genoemd. Waarbij het proces van Kokosolie extreem belangrijk is.


√  Mooie Teint √  Zachte Huid √  Beschermt tegen UV straling √  Beschermt tegen Huid infecties √  Effectief tegen Acne  √  Effectief bij een droge, schilferige Huid

Wij focussen ons op ingrediënten welke van oudsher bewezen effectief zijn. Terug naar de basis, de natuur. Wij categoriseren ons zelf dan ook niet in de wereld van 'beauty producten'. Het is zoveel meer: de mens, het verhaal, de natuur, het onderzoek naar wat nu echt effectief is.
- Volcanic-Earth™ producten is meer dan een beauty product.
- Volcanic-Earth™ producten zijn vegan friendly
- Volcanic-Earth™ verpakkingen zijn BPA free
- Volcanic-Earth™ producten zijn paraben free
- Volcanic-Earth™ zelfs voor de gevoelige huid

Kokosolie - 50ml

DME-processed kokosolie

Kokosolie - 200ml

We weten allemaal dat kokosolie goed voor onze huid en haar is.
Echter door de enorme keuze in merken weten we niet welke kokosolie goed voor je is.
Hetzelfde geld voor Tamanu Olie, er worden veel verschillende kwaliteiten Tamanu Olie en kokosolie aangeboden afkomstig van over de hele wereld.
Het proces en de locatie is in meerdere gevallen extreem belangrijk.
Kokos

Pure Kokos Olie

Pure Kokos Olie Behandeling

Kokos Olie - 5 Liter

De meesten van ons beseffen niet dat bad en body kokosolie zepen vaak gemaakt worden van copra olie en niet van pure Kokos olie. Dit geld ook voor massa productie van zeep waarin copra olie wordt verwerkt. Copra olie heeft weinig of geen echte huidverzorging, hetzelfde geldt voor massa geproduceerde zeep.