Ingrediënten Volcanic-Earth™

Authentieke ingrediënten : Terug naar de basis, de Natuur.
√    100% pure Tamanu Olie™
√    100% pure Kokos Olie
√    100% Vulkanische As
Meer dan:
- Volcanic-Earth™ producten is meer dan een beauty product.
- Volcanic-Earth™ producten zijn vegan friendly
- Volcanic-Earth™ producten zijn paraben free
- Volcanic-Earth™ zelfs voor de gevoelige huid

Veel mensen beginnen nu pas te beseffen dat veel van onze dagelijkse huidverzorgingsproducten, 
chemische en giftige stoffen zijn die verschillende huidirritaties kunnen veroorzaken.
Traditionele  huidverzorgingsproducten heeft veel te bieden. Ontdek zelf waarom Volcanic Earth cosmetische,
biologische bad en body producten, aromatherapie, en andere organische producten voor lichaamsverzorging worden gezocht door mensen uit de hele wereld!

Welkom bij Volcanic Earth ! Shop Volcanic Earth
 
Door de bijzondere samenstelling zijn Volcanic Earth producten geschikt voor alle huidtypes: 
de normale, droge, vette en gecombineerde huid.
Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole  en getest door middel van GCMS en voorzien van een COA. 
Zelf unieke producten ontwikkelen met Volcanic Earth ingrediënten ?  Dat ondersteunen wij ! 


Tamanu Noot

100% pure Tamanu Olie™

Natuurlijke antioxidant  & antimicrobiële activiteit.

De basisingrediënten zijn afkomstig van eilanden uit Oceanië waar wij ons eigen lab instituut opgezet hebben om mooie ingrediënten uit de natuur te onderzoeken en uit te vinden wat de effecten zijn op onze huid. De basisingrediënten zijn van oudsher bewezen effectief. Volcanic Earth Tamanu Olie, in pure vorm het meest effectief echter is het proces en het soort Tamanu cruciaal. Dat is een van de redenen waarom de originele Tamanu Olie hoog aangeprezen staat en relatief duurder is.
Een paar druppels volstaat voor de dagelijkse verzorging van de huid, vergeet de hoofdhuid niet, of andere delen van de lichaam. Ook op de meest intieme delen is Tamanu olie zeer geschikt. Een ieder heeft wel eens problemen na toilet gebruik, de huid rondom de anus is zeer dun en kan eenvoudig beschadigd worden.
Tamanu Olie kan eenvoudig gecombineerd worden met kokosolie en als massage olie toegepast worden. Er zijn zo veel meer voordelen op te noemen bij het gebruik van pure Volcanic Earth Tamanu Olie. Daarom stimuleren wij beauty instituten, wellnessoorden, proesthetic klinieken, paarden klinieken, resorts, dierenklinieken, dierverzorgingsinstituten, barbersalons, barbershops, apotheken, kappers en meer om hun eigen authentieke producten samen te stellen.
Dit stimuleren wij. Vraag naar de mogelijkheden.
Tamanu Olie™ wordt geproduceerd van vruchten (noten) van Tamanu bomen. Deze bomen geven de voorkeur aan een vochtige grond, een ziltige grond, veel zon, veel wind. De vruchten (noten) worden met de hand verzameld. Dit geeft de locale bevolking (islands from south pacific) een bron van inkomsten.
Authenticiteit en zuiverheid blijft gehandhaafd tijdens het gehele proces. Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en getest door middel van GCMS en voorzien van een COA.
Tamanu Olie™ bevat van nature antioxidanten en antimicrobiële activiteiten. Eén van de bestanddelen in de pure authentieke Tamanu Olie is calophyllolide.
Calophyllolide blijkt ontstekingsremmend te zijn. Ook andere bestanddelen hebben wij onderzocht van Tamanu olie, deze blijken antibacterieel te werken.
Het is dan ook niet vreemd dat deze olie van oudsher al toegepast wordt bij o.a. eczeem, acne(littekens), wondjes, luieruitslag. D
e authentieke Tamanu Olie is rijk aan olie- en linoleen vetzuren, deze stoffen bevochtigen de huid en verzacht de huid.
Hetgeen de olie nog meer bijzonder maakt is dat Tamanu Olie™ de huid niet vettig maakt en enkel 1 druppel volstaat voor de dagelijkse verzorging.

Vulkaanas

100% Vulkanische As

Vulkanische as heeft een bijzondere werking. Niet alleen het gezicht (eczeem, psoriasis, acne)  maar ook het hele lichaam heeft voordelen van vulkanische as. Vulkanische as wordt vooral gebruikt ten behoeve van het algemene gezondheids- dan wel schoonheidseffect. Men kan dan denken aan genezende werking bij huidproblemen, reuma, spierpijn en atrose. Vanwege de warmte is deze ook ontspannend, stressverminderend, gunstig voor bloedcirculatie. Door de zweetreactie zullen afvalstoffen via de huid afgevoerd worden.

Zwavel is het actieve bestanddeel in Vulkanische as. Zwavel stimuleert niet alleen om bacteriën te weerstaan,
het werkt actief om het te vernietigen.
Zwavel vecht tegen
► huidaandoeningen als acne, roos, schilferige huid.
► Het Vulkanische as is actief bij het ontstressen, ontgiften, vetverbranding, immuunsysteem, spierpijn

Vulkaan As is een natuurlijk genezer van de natuur voor de droge en beschadigde huid.
Deze zeer populaire behandeling viert de vele voordelen van de rijke gehalte aan mineralen van natuurlijke vulkanische as en kleien.
Deze behandeling is een antioxidant infusie wanneer u een egale huid wilt bereiken.
Vulkanische as ondersteunt bij het herstellen van de huid met een gezonde glos (anti-aging).

Kokos

100% pure Kokos Olie

Rijk aan Vitaminen, Mineralen, Vezels
Rijk aan antioxidanten, vrij van onzuiverheden
Volcanic Earth maakt enkel en alleen gebruik van het DME-methode tijdens de productie van pure kokosolie.

Kokos Olie, door het DME proces toe te passen blijven de belangrijkste bestandsdelen actief en wordt de gehele noot verwerkt. Schil en schelp worden gebruikt voor brandstof. Zodra Kokos Olie in contact komt met de huid krijgt de huid een beschermende laag waardoor de huid op natuurlijke wijze hersteld. Kokos Olie maakt de huid niet vettig.
Kokosolie wordt ‘The Tree of Life’ genoemd. Goed voor huid, haar en het innerlijke. Waarbij het proces van Kokosolie extreem belangrijk is.

Kokosolie heeft een smeltpunt van rond de 24-26 graden en is daarom in ons klimaat meestal gestold. Zodra de kokosolie uw huid aanraakt zal het gaan smelten.
U kunt onze olie toepassen als massageolie en deze combineren met bijv. Tamanu Olie voor veel voorkomende huidaandoeningen.
Kokosolie fungeert als een effectieve huid moisturizer en is geschikt voor alle huidtypes. Zelfs de droge huid.
Er bestaat geen kans op nadelige neveneffecten op de huid van kokosolie.
Daarom is het een natuurlijke manier om uitdroging van de huid en schilfering te voorkomen. Het ondersteunt tevens bij het vertragen van rimpels.

Voor Spa en Wellness bieden wij ook kokosolie met de effectieve frangipani olie.
Voor exclusieve producten, vraag dan naar de mogelijkheden in uw Spa, Wellness of Salon.


√  Mooie Teint
√  Zachte Huid
√  Beschermt tegen UV straling
√  Beschermt tegen Huid infecties
√  Effectief tegen Acne
√  Effectief bij een droge, schilferige Huid

Originele Tamanu Olie
Kijk uit bij de aankoop van Tamanu Olie. Blijf weg van zwarte gekleurde, neon-geel soorten Tamanu Olie. Dit type olie wordt vaak ook relatief laag aangeboden. Helaas  is er nog teveel 'rommel olie' afkomstig uit verschillende landen, die gewoon de originele Tamanu Olie claimen. Zwarte Tamanu Olie bijvoorbeeld, de kleur is voor ons verklaarbaar omdat er maar 1 type proces is waarbij dit niet gebeurt. Vaak worden de Tamanu Noten in het vuur gegooid om het proces te versnellen en daarbij komen de verkeerde stoffen vrij.  Er is maar 1 specifieke manier om de olie uit deze speciale  noten te krijgen. Elk ander proces vermindert zijn bijzondere natuurlijke eigenschappen. En dat is zonde. Hetzelfde geldt voor de neon-geel Tamanu Olie die ofwel met een goedkope dragerolie verdund is, of in sommige gevallen is er een chemisch proces bij betrokken.  Uiteraard kan de olie een lichtere kleur krijgen, maar deze olie soorten zijn betrokken bij een chemisch proces waarbij alle natuurlijke componenten geheel of gedeeltelijk verdwijnen en daardoor minder effectief zal zijn.  De originele Tamanu Olie wordt al van oudsher geclaimd als bewezen effectief door locale medici.  Het is moeilijk om het verschil te begrijpen wanneer u een goedkopere soort Tamanu Oil koopt, maar als u zelf of iemand kent met huid problemen dan is het van belang de originele Tamanu Olie toe te passen. De originele Tamanu Olie is in bezit van Volcanic Earth Europe.
Authenticiteit en zuiverheid blijft gehandhaafd tijdens het gehele proces.
Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en getest door middel van GCMS en voorzien van een COA.

Spa-Wellness

Ervaar het verschil met onze unieke Volcanic Earth behandelingen.