vanuatup2_20160325120433

Toepassingen

Volcanic-Earth™ natuurlijke huid verzorgingsproducten –
Als u last heeft van een lastige huidaandoening of u kent iemand die dat heeft, dan bent u een uniek product tegen gekomen die de moeite waard is om te proberen.
Een van ons authentieke ingrediënten is de pure Tamanu Olie en is geschikt voor dagelijks gebruik voor de droge huid, vette huid en gecombineerde huid.
Tamanu Olie kan op alle delen van het lichaam gebruikt worden.
Wij werken met 3 basis ingrediënten:
100% pure Tamanu Olie
100% pure Kokos Olie
100% Volcanic Ash (Vulkanische As)

Uitwendige toepassingen van Tamanu olie™

  √  Ideaal voor pijnlijke plekken
  √  Verzachtend en geeft de huid een glossy effect - zonder dat het de huid vettig maakt
  √  Bij oppervlakkige huid problemen zoals roodheid, kleine wondjes, uitslag...
  √  Voor zware en vermoeide benen

Tamanu Olie is goed voor allerlei soorten huid problemen. Kan gebruikt worden bij een schaafwond of zelfs een brand wondje.
Daarnaast wordt Tamanu Olie vaak toegepast bij eczeem, kloofjes in de huid.


Volcanic Earth fairtrade huidverzorgingsproducten, vrij van chemicaliën en 100% natuurlijk.
Elk ingrediënt welke Volcanic Earth heeft onderzocht is uniek vanwege haar oorsprong.
Deze ingrediënten zijn authentiek en worden eeuwenlang medicinaal toegepast door volksgeneeskunde.  Een uniek authentiek verhaal om te vertellen.

Authenticiteit en zuiverheid blijft gehandhaafd tijdens het gehele proces.
Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en getest door middel van GCMS en voorzien van een COA.

Op basis van deze ingrediënten biedt Volcanic Earth een uniek aanbod van natuurlijke huidverzorgingsproducten voor de gehele huid.
Alle basisingrediënten worden tevens separaat aanboden:

100% pure Tamanu Olie™ 100% pure Kokos Olie 100% Volcanic Ash (Vulkanische As)

Huiduitslag
Ieder persoon heeft een eigen huid met grote onderlinge verschillen. Huidproblemen hoeven op zich niet gevaarlijk te zijn, door krabben kan de huid echter dermate worden beschadigd, dat ziekteverwekkers kunnen binnendringen en een infectie kunnen veroorzaken, die weer tot littekens kunnen leiden.

UV / Insecten
Een insectenbeet is vaak pijnlijk of zorgt voor jeuk. Bij sommige mensen kan ook een allergische reactie optreden als gevolg van een insectenbeet.

* UV-C is de krachtigste vorm van UV-straling, doch deze bereikt het aardoppervlak niet.
* UV-B wordt grotendeels door de dampkring tegengehouden, toch dringt er nog vrij veel door tot aan het aardoppervlak.
   UV-B is de belangrijkste veroorzaker van zonnebrand en huidkanker.
* UV-A dringt vrij makkelijk door tot het aardoppervlak en is de minst schadelijke van de drie UV-soorten.
   Toch kan ook UV-A in hogere dosis leiden tot zonnebrand en huidkanker.

Littekens
Een litteken is eigenlijk niets anders dan nieuwe huid die volop in beweging is. Het groeit, maakt bouwstenen aan en moet de kleur aannemen van de omliggende huid. Daarom kan een litteken wel wat verzorging gebruiken. Want zonder enige versterking, kunnen littekens opvallend rood worden, gaan trekken of jeuken. En dat is niet prettig. Goed hydrateren en afsluiten is dus een manier om littekenvorming te remmen, pijn, roodheid en jeuk te laten afnemen en een soepeler litteken te krijgen.

Deo Allergie
Bij een allergie reageert het immuunsysteem van ons lichaam overdreven op een lichaamsvreemde stof. Normaal gesproken spoort het immuunsysteem schadelijke stoffen of micro-organismen op en maakt deze onschadelijk. Maar soms reageert het immuunsysteem ook op stoffen die niet schadelijk zijn. Het immuunsysteem probeert deze stoffen wel uit te schakelen, waardoor er diverse klachten optreden. Deze zijn vaak het gevolg van weefselschade.

Voor Dieren
Mensen en dieren zijn niet zo verschillend. Echter, honden en paarden hebben de neiging iets meer vatbaar voor verwondingen te zijn!
In te zetten bij onder andere infectieziekten, vanwege de bewezen sterke antibacteriële, antiseptische en antischimmel werking. Zowel bij mensen als bij (huis)dieren.
EHBO voor dieren : Desinfecterend, verzorgend en beschermend kan Tamanu Olie zijn.

Anti-aging
Door schadelijke invloeden van buitenaf, bepaalde levensstijl of verkeerde verzorgingsproducten heeft de huid de neiging om sneller te verouderen. Hoe ouder men wordt, des te meer vraagt de huid om aangepaste producten en behandelingen. Om aan deze behoefte tegemoet te komen bied VolcanicEarth diverse huid behandelingen aan.

Anti-viraal

Er zijn diverse bestanddelen van calophyllum Inophyllum onderzocht op antivirale activiteiten. Inophyllums worden beschouwd als opkomend nonnucleoside remmers van menselijk immunodeficiëntie. (= Immunodeficiënties zijn aandoeningen waarbij het afweersysteem (immuunsysteem) niet goed functioneert. Hierdoor ontstaan infecties  ernstiger zijn en genezing langer kunnen duren.)

Anti-bacterieel

Wanneer de huid beschadigd is, kunnen bacteriën die normaal gesproken op de huid zitten de huid binnendringen en daar een ontsteking veroorzaken. Dit wordt een bacteriële huidinfectie genoemd.
In pure Tamanu olie zijn veel actieve bestanddelen gevonden die verklaren waarom de olie zo goed werkt bij huidproblemen en goed schijnt te zijn voor de genezing van wonden.
Eén van de bestanddelen is calophyllolide, wat ontstekingsremmend blijkt te zijn. Andere bestanddelen van de olie blijken antibacterieel te werken.

Huidaandoeningen

Huidaandoeningen zijn erg lastig. Ze jeuken, irriteren of zijn pijnlijk.
Er zijn heel veel verschillende soorten huidaandoeningen, -irritaties of -allergieën. Ze zijn bijvoorbeeld te herkennen aan:
rode vlekken, die er eerst niet waren, bultjes, omgeven door een rode kleur, schilfers, wratjes. moedervlekken, die er ineens anders uit zien, jeuk.
In pure Tamanu olie zijn veel actieve bestanddelen gevonden die verklaren waarom de olie zo goed werkt bij huidproblemen en goed schijnt te zijn voor de genezing van wonden.

Beschadigd haar

Tamanu oil can also be used as a glossing agent for your hair and to treat dry damaged hair. In the South Pacific, tamanu oil is known to protect your hair from the sun and harsh weather at the same time. Apply a small amount into your hands and massage onto your hair. Massage an extra amount into the hair ends for dry damaged hair.

Beschadigde huid

Indien u last heeft van huidaandoeningen, of dit wilt voorkomen,  dan leest u over een uniek product dat de moeite waard is om een keer te proberen.
Een aantal wetenschappelijke studies zijn er over Tamanu Olie zijn geweest, het onderzoek is beperkt, grotendeels te wijten aan het feit dat het product niet goed bekend is buiten de pacific.  Echter voldoende wetenschappelijke onderzoeken zijn uitgevoerd in ons lab in Europa te weten dat deze olie unieke eigenschappen bezit om de vorming van nieuwe huidweefsel bevorderen en te genezen.

Spieren

Een groep Franse wetenschappers hebben een eeuw geleden onderzoek gedaan naar Tamanu olie.  Zij ontdekten dat Tamanu olie verbindingen bevat welke positieve effecten heeft op de spieren, littekens vermindert en genezing van beschadigd huid versnelt.
Het is dus geen wonder, dat pure Tamanu olie wordt gewaardeerd voor  soepele spieren en gewrichten, beschadigd huid. De Melanesiërs gebruikten de olie tevens bij artritis, reuma, en zelfs verzachtend voor de keel (door het toepassen van een paar druppels pure Tamanu olie direct aan te brengen in de nek).

Baby's
Tamanu Olie™ wordt direct op de huid aangebracht en kan toegepast worden voor verschillende huid problemen en huidaandoeningen als ontstekingen, droge huid, wonden, acne littekens, beschadigde huid.

Door het gebruik van Tamanu Olie™ kalmeert en balanceert het uw huid en geeft uw huid een natuurlijke glos.
(geen vettige laag).Tamanu Olie is uiterst geschikt voor de huid van baby's en jonge kinderen.
Een baby of een jong kind kan verschillende soorten huidproblemen krijgen;
Huiduitslag - Hoe vervelend is dit.

Anti-rimpel oogcrème

Facial Cleanser met Tamanu

Facial Toner met Tamanu

Facial Moisturiser

Nacht Crème met Tamanu

Gezicht Exfoliant met Tamanu

Gezicht Klei Masker

Sample offer

Tamanu Olie 15ml

Tamanu Olie 50ml

Tamanu Olie 100ml

Tamanu Olie 1000ml

Kokos

Pure Kokos Olie

Hand Scrub Frangipani, Volcanic Ash

Hand Moisturiser Frangipani

Voeten Scrub Pepermunt

Voeten crème met Pepermunt

Frangipani Hand Scrub - 1 Liter

Frangipani Hand Crème - 1 Liter

Pepermunt Voet Scrub - 1 Liter

Pepermunt Voet Crème - 1 Liter

Facial Clay Mask - 1 Liter

Facial Exfoliant - 1 Liter

Facial Cleanser - 1 Liter

Facial Toner - 1 Liter

Facial Moisturiser - 1 Liter

25% besparing

Tamanu Olie - 5 Liter

Kokos Olie - 5 Liter